måndag 19 oktober 2009

Bean there done that

Idag vill vi passa på att tipsa om en blogg som du hittar på http://beanthere.wordpress.com/

Här skriver Maria om allt från kaffe & te som råvara - till cafeer som inte håller måttet eller är helt fantastiska. Maria har tagit rodret mot ett bättre kaffe & te (i framförallt Malmö med omnejd) och tipsar sina läsare öppenhjärtligt om vad hon själv gillar och inte gillar.

För något år sedan så fanns det massvis med bloggar som recenserade olika kaffebarer och caféer men plötsligt försvann alla dessa (eller de slutade i varjefall recensera massa olika kaffe- & fikaställen). Nu har Maria tagit vid, som sagt, och hennes smak och tycke stämmer väl överens med Te & Kaffehusets värderingar. Keep up the good work!

onsdag 7 oktober 2009

Sveriges Bästa Bord


Vi kan stolta och mycket glada redan nu avslöja att vår butik/bar i Malmö kommer komma med i 2010-års "Sveriges Bästa Bord" i kategorin "Specialkaffe i Sverige". Det blir officiellt först vid en presskonferens som kommer hållas under "Årets Kock" i Stockholm, men till er kära vänner vill vi berätta redan nu.... Vi återkommer mer om vad detta innebär, men det är mycket stort att komma med i Sveriges Bästa Bord. Ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning med vår syn på specialkaffe i Sverige. Tack alla ni som delar vår vision och som uppskattar vårt goda kaffe!