onsdag 24 september 2008

Etiopien

Från odlingarna omkring orten Idido har vi ett kaffe som heter just Idido, Misty Valley. Detta kaffe är otroligt fruktigt och har frisk citrus och jäst frukt i smaktonen. Oavsett bryggmetod tror vi att du kommer hitta smaker som ett kaffe med fruktjuice! Idido är något av det mest prisvärda vi har haft i hyllan och kostar endast 89 kr för 250gram.



tisdag 23 september 2008

Månadens te

Månadens te i September är ett vitt te av högsta kvalité. Det heter Kvidevitt och är smaksatt med bland annat mynta och äpple. Ordinarie pris är 45:-/hg, Nu kostar det bara 35:-/hg. Kvidevitt är som grädde på moset även Ekologiskt!

Vitt te är som bekant dyrare än de flesta andra teer, men nu har du en chans att testa detta te till ett väldigt förmånligt pris.

Hemsida & Webshop

Som de flesta av våra kunder känner till har vi gjort en omstrukturering i företaget med bland annat ombyggnad i butiken. I och med detta har den nya hemsidan och webshopen hamnat på efterkälken men vi jobbar med dessa. Denna blogg får utgöra hemsidan ett tag framöver där vi löpande uppdaterar er om nyheter m.m. Skriv gärna frågor och kommentarer till inläggen!